ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 |
مواد اولیه:
مرغ خردشده و پیاز بزرگ یک عدد
رب گوجهفرنگی یک قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق غذاخوری
روغن یا کره و آب به میزان لازم
زعفران، هل، نمک و زردچوبه به میزان لازم
آلو خورشی 200 گرم
طرز تهیه:
پیاز را نگینی و سرخ کنید و کنار بگذارید. مرغ را با زعفران سرخ و با پیازداغ مخلوط کرده رب گوجهفرنگی را به آن اضافه و تفت دهید. نمک، زردچوبه، شکر و آلو را به مواد افزوده، آب ریخته تا مرغ جا بیفتد. هویج را به صورت حلقههای درشت یا از وسط خرد کرده با کره تفت دهید و بعد از اینکه مرغ نیمپز شد هویج را اضافه کنید تا له نشود و در آخر به آن زعفران و هل اضافه و آن را دم کنید تا مواد جذب هم شوند میتوان آن را با برنج زعفرانی یا نان مصرف کرد.