ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 |
ژله خاکشیر
ابتدا خاکشیرها را شسته و در قالب ریخته و دریخچال مگذاریم تا کمی خودش را بگیرد. سپس پودر ژله آلوورا را طبق دستور آماده کرده و پس از اینکه مقداری سرد شد به خاکشیر اضافه می کنیم . وقتی ژله خودش را گرفت ژله بعدی طبق میل خودتون هر طعمی که دوست دارین را آماره می کنید و به ژبه اضافه می کنین پس از سه یا چهار ساعت زله را از قالب جدا کرده و سرو میکنید .من در اینجا از ژله پرتقالی استفاده کردم با تزیین گیلاس . شماهم می تونین با سلیقه خودتون تزیین کنین.
نوش جان