آشپزی آسان

آشپزی آسان

دوستان عزیز من در این وبلاگ قصد دارم غذاهای جدید و خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهم.
آشپزی آسان

آشپزی آسان

دوستان عزیز من در این وبلاگ قصد دارم غذاهای جدید و خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهم.

ژله خاکشیر



 

 ژله خاکشیر


ابتدا خاکشیرها را شسته و در قالب ریخته و دریخچال مگذاریم تا کمی خودش را بگیرد. سپس پودر ژله آلوورا را طبق دستور آماده کرده و پس از اینکه مقداری سرد شد به خاکشیر اضافه می کنیم . وقتی ژله خودش را گرفت ژله بعدی طبق میل خودتون هر طعمی که دوست دارین را آماره می کنید و به ژبه اضافه می کنین پس از سه یا چهار ساعت زله را از قالب جدا کرده و سرو میکنید .من در اینجا از ژله پرتقالی استفاده کردم با تزیین گیلاس . شماهم می تونین با سلیقه خودتون تزیین کنین.

نوش جان

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.